Bestellen

Promotie van de maand: varkenskroontje


Iedere maand zetten we een product in de kijker, 

in de maand januari is dat varkenskroontje, bij afhaling van varkenskroontje in de maand januari krijg je 10% korting!

Het varkenskroontje is een superieur stukje mager vlees versneden uit de rug van het varken. Je herkent het aan de beentjes en het vetlaagje. Het vetlaagje geeft het vlees extra smaak en maakt het sappiger. Je kan het ook op maat laten versnijden. Je kan het ook bestellen per beentje (1 beentje weegt 300g, dus niet verwarren met lamskroontje) . Na de bereiding kan je het vetlaagje gewoon verwijderen. 

voor meer info en receptuur verwijzen we je graag door naar: http://www.lekkervanbijons.be/vlees/vleessoorten-van-bij-ons/varkenskroontje

Pakket bestellen

(half) varken

Voor de bestelling van een (half) varken neem je best telefonisch contact op omwille van de versnijdingswijze en de verpakkingswijze. Indien je het vlees wil laten verpakken op maat van je gezin rekenen we 0.25euro/kg extra aan.

vraag gerust info op 0497/998034

één varken levend weegt ong 120 kg,  na slachten gaat daar zo’n 17% vanaf en weegt een geslacht varken ong. 105kg,(90->110)  

(Op dit geslacht gewicht betaal je deze maand november 3.15€/kg )

 

(half) varken

Hutsepotcolli

 

1 blok buikspek (500g)
1 varkensschenkel
4 sneden spiering (dik)
8 hoevebraadworsten
4 varkenswangen

 

Hutsepotcolli

varkenskroontje

Is een superieur stukje mager vlees, versneden uit de rug van het varken. Je herkent het aan de beentjes en het vetlaagje. Het vetlaagje geeft het vlees extra smaak en maakt het sappiger. Na het grillen mag je het vetrandje uiteraard verwijderen

Je kan het ook bestellen per beentje(per stuk) (1 beentje weegt 300g, dus niet verwarren met lamskroontje)

varkenskroontje