Bestellen

Onze hoeve


Op ons bedrijf, gelegen aan de Rooigemstraat 19 te Huise zijn we reeds de 12e generatie als boeren aan de slag. Al van bij de start in 2003 hebben Peter en Katelijne duurzaamheid, betrokkenheid en kwaliteit hoog in het vaandel gehouden.

Duurzaamheid vertaald op het bedrijf door in te zetten op gesloten kringlopen. Bijvoorbeeld zowel akkerbouw als veeteelt op 1 bedrijf waarbij de producten van het veld kunnen gebruikt worden in de veehouderij zoals vb. graan, stro en andere bijproducten van de akkerbouwteelten. En waarbij restproducten van de veeteelt zoals vloeibare dierlijke mest en stalmest terug kunnen benuttigd worden door de planten om te groeien op het veld.

Transparantie en betrokkenheid houdt in dat de eindgebruiker van onze geproduceerde hoeveproducten ten allen tijde zicht heeft op ons productieproces.

Kwaliteit: Leveren van lokaal vers kwaliteitsvlees, verpakt op maat van je gezin.  Dit hebben we steeds als een opdracht ervaren, daar een boer moet instaan voor een veilige voedselproductie, maar dat hij daar ook een erkenning moet voor krijgen door een veilig en leefbaar gezinsinkomen.

Pakket bestellen

Spare ribs (halve rib)

ong 5 beentjes per stuk

Spare ribs (halve rib)

rundvleespakket

1 kg    Rosbief 1e keus 
1 kg    Rosbief 2e keus
1 kg    Biefstukken 1e keus
1 kg    Biefstukken 2e Keus
1 kg    Cote a l’os
1 kg    Entrecote
1 kg    Stoofvlees
1 kg    Soepvlees 
1 kg    Gemengd gehakt
1 kg    Américain

rundvleespakket

Gehakt

Gehakt