Hoeveslagerij Rooigemvallei

welkom op onze website, 

bij deze onze komende bestel- en afhaaldagen 2021

 

Bestellen

tot en met  zondag

            Afhaaldata

vrijdag (17.00u - 19.00h)

zaterdag (09.00u – 16.00h)

28/11

03 & 04/12

12/12

17 & 18/12

02/01

07 & 08/01

16/01

21 & 22/01

30/01

04 & 05/02

13/02

18 & 19/02

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

volg deze richtlijnen:

-Bestel tijdig, het kan gebeuren dat de website op de bestelzondag vervroegd wordt afgesloten wanneer de capaciteit is bereikt. Dan wordt je automatisch doorverwezen naar het volgende afhaalweekend.

-Uiteraard blijven we inzetten op hygiëne en mogen wij U vragen om bij het oprijden van onze hoeve de aanwijzingen te volgen, we zouden werken volgens het drive-in systeem. Wanneer jij aan de beurt bent, open jij je koffer van je wagen  en neem je terug plaats in je wagen, wij leggen het vlees (en ev de aardappelen) in de voorziene tas of bak, samen met de rekening die je van thuis uit kan overschrijven.

 

-je kan ook betalen via Bancontact of payconiq app. Schakel op je smartphone al vooraf je wifi signaal aan, er is aan onze winkel een free rooigemvallei wifi signaal aanwezig. Wij blijven uiteraard ook cash geld aanvaarden.
-heeft U verdere vragen of wenst U bepaalde inlichtingen, dan staan wij steeds voor U klaar.
info@rooigemvallei.be

 

 

Inschrijving nieuwsbrief


×

Bestellen

Hoeveslagerij Rooigemvallei

Wij zijn Peter en Katelijne. In de schilderachtige Rooigemvallei ligt onze hoeve. Onze dieren zijn onze trots. We kweken ze met de grootste zorg. Ook het bereiden van het Rooigemvalleivlees doen we bewust zelf. Zo kunnen we u vers, heerlijk en gezond vlees garanderen. Probeer het eens uit ! 

Op ons bedrijf, gelegen aan de Rooigemstraat 19 te Huise zijn reeds meer dan 10 generaties boeren aan de slag. Al van bij de start in 2003 hebben Peter en Katelijne duurzaamheid, betrokkenheid en kwaliteit hoog in het vaandel gehouden.

Duurzaamheid vertaald op het bedrijf door in te zetten op gesloten kringlopen. Bijvoorbeeld zowel akkerbouw als veeteelt op 1 bedrijf waarbij de producten van het veld kunnen gebruikt worden in de veehouderij zoals vb. graan, stro en andere bijproducten van de akkerbouwteelten. En waarbij restproducten van de veeteelt zoals vloeibare dierlijke mest en stalmest terug kunnen benuttigd worden door de planten om te groeien op het veld.

Transparantie en betrokkenheid houdt in dat de eindgebruiker van onze geproduceerde hoeveproducten ten allen tijde zicht heeft op ons productieproces.

Kwaliteit: Leveren van lokaal, vers kwaliteitsvlees, verpakt op maat van je gezin. Daar een boer moet instaan voor een veilige voedselproductie, hebben wij steeds als onze opdracht ervaren. Maar hij moet daar dan ook een erkenning voor krijgen door een veilig en leefbaar gezinsinkomen.


Pakket bestellen

Gekookte hesp

Gekookte hesp

rundvleespakket

1 kg    Rosbief 1e keus 
1 kg    Rosbief 2e keus
1 kg    Biefstukken 1e keus
1 kg    Biefstukken 2e Keus
1 kg    Cote a l’os
1 kg    Entrecote
1 kg    Stoofvlees
1 kg    Soepvlees 
1 kg    Gemengd gehakt
1 kg    Américain

rundvleespakket

barbecuepakket

Barbecuepakket aan € 20,00
4 stuks    Barbecueworst
4 stuks    Boerenovenspek
4 stuks    Barbecuebrochet
4 stuks    Gemarineerde kotelet of 4 stuks witte worstjes (onderstreep)
4 stuks    Kippenboutje (voorgegaard) of 2 halve spare ribs (onderstreep)

 

barbecuepakket