Hoeveslagerij Rooigemvallei

welkom op onze website, 

 

Nieuw in ons assortiment! Zoete Aardappel (Bataat)

terug te vinden onder de rubriek: Bestelling aanmaken> Aardappelen

bij deze onze komende bestel- en afhaaldagen 2024

 

Bestellen

tot en met  zondag

            Afhaaldata

vrijdag (17.00u - 19.00h)

zaterdag (09.00u – 16.00h)

17/03

22 & 23/03

07/04

12 & 13/04

21/04

26 & 27/04

12/05

17 & 18/05

26/05

31/05 & 01/06

09/06

14 & 15/06

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

volg deze richtlijnen:

-Bestel tijdig, het kan gebeuren dat de website op de bestelzondag vervroegd wordt afgesloten wanneer de capaciteit is bereikt. Dan wordt je automatisch doorverwezen naar het volgende afhaalweekend.
 

-je kan ook betalen via Bancontact of payconiq app. Schakel op je smartphone al vooraf je wifi signaal aan, er is aan onze winkel een free rooigemvallei wifi signaal aanwezig. Wij blijven uiteraard ook cash geld aanvaarden.
-heeft U verdere vragen of wenst U bepaalde inlichtingen, dan staan wij steeds voor U klaar.
info@rooigemvallei.be of 0497/998034

 

 

Inschrijving nieuwsbrief


×

Bestellen

Hoeveslagerij Rooigemvallei

Wij zijn Peter en Katelijne. In de schilderachtige Rooigemvallei ligt onze hoeve. Onze dieren zijn onze trots. We kweken ze met de grootste zorg. Ook het bereiden van het Rooigemvalleivlees doen we bewust zelf. Zo kunnen we u vers, heerlijk en gezond vlees garanderen. Probeer het eens uit ! 

Op ons bedrijf, gelegen aan de Rooigemstraat 19 te Huise zijn reeds meer dan 10 generaties boeren aan de slag. Al van bij de start in 2003 hebben Peter en Katelijne duurzaamheid, betrokkenheid en kwaliteit hoog in het vaandel gehouden.

Duurzaamheid vertaald op het bedrijf door in te zetten op gesloten kringlopen. Bijvoorbeeld zowel akkerbouw als veeteelt op 1 bedrijf waarbij de producten van het veld kunnen gebruikt worden in de veehouderij zoals vb. graan, stro en andere bijproducten van de akkerbouwteelten. En waarbij restproducten van de veeteelt zoals vloeibare dierlijke mest en stalmest terug kunnen benuttigd worden door de planten om te groeien op het veld.

Transparantie en betrokkenheid houdt in dat de eindgebruiker van onze geproduceerde hoeveproducten ten allen tijde zicht heeft op ons productieproces.

Kwaliteit: Leveren van lokaal, vers kwaliteitsvlees, verpakt op maat van je gezin. Daar een boer moet instaan voor een veilige voedselproductie, hebben wij steeds als onze opdracht ervaren. Maar hij moet daar dan ook een erkenning voor krijgen door een veilig en leefbaar gezinsinkomen.


Pakket bestellen

half varken

Voor de bestelling van een (half) varken neem je best telefonisch contact op omwille van de versnijdingswijze en de verpakkingswijze. Indien je het vlees wil laten verpakken op maat van je gezin rekenen we 0.25euro/kg extra aan.

vraag gerust info op 0497/998034

één varken levend weegt ong 120 kg,  na slachten gaat daar zo’n 17% vanaf en weegt een geslacht varken ong. 105kg,(90->110), inclusief vet, beenderen en huid 

 

 

half varken

Duivels Gebraad

gepekeld carrégebraad met een fijne kruidentoets

Duivels Gebraad

varkenskroontje

Is een superieur stukje mager vlees, versneden uit de rug van het varken. Je herkent het aan de beentjes en het vetlaagje. Het vetlaagje geeft het vlees extra smaak en maakt het sappiger. Na het grillen mag je het vetrandje uiteraard verwijderen

Je kan het ook bestellen per beentje(per stuk) (1 beentje weegt 300g, dus niet verwarren met lamskroontje)

varkenskroontje