Bestellen

Promotie van de maand: (half) varken


Iedere maand zetten we een product in de kijker, In de maand november is dat een (half) varken

Na een zomer vetmesten is het varken klaar voor de slacht. November is van oudsher de slachtmaand en die maand werd vroeger dan ook zo genoemd. In deze tijd van het jaar stookte men flink in huis zodat het verse vlees kon drogen en geconserveerd werd voor de wintervoorraad. Andere oude Germaanse namen voor november zijn smeermaand en reuzelmaand, die beiden verwijzen naar het vet van de geslachte dieren

promotie van de maand november: (Halfvarken 


Bij afhaling van een half varken in de maand november, krijg je 10% korting!!!   Voor de bestelling van een halfvarken, neem je best telefonisch contact op (0497998034) omwille van de versnijdingswijze en de eventuele manier van verpakken.
Bij een half varken heb je alvast wat paté, hoofdvlees, ev. stoofvlees , koteletten, braadstukken, ev. lapjes, buiksneden, worst en gehakt naar keuze. Een half varken weegt aan de haak ong. 45 à 50kg, na versnijding heb je zo'n 30 à 35 kg vlees over. Deze maand betaal je 3.15€/kg ipv 3.50€/kg!

Pakket bestellen

(half) varken

Voor de bestelling van een (half) varken neem je best telefonisch contact op omwille van de versnijdingswijze en de verpakkingswijze. Indien je het vlees wil laten verpakken op maat van je gezin rekenen we 0.25euro/kg extra aan.

vraag gerust info op 0497/998034

één varken levend weegt ong 120 kg,  na slachten gaat daar zo’n 17% vanaf en weegt een geslacht varken ong. 105kg,(90->110)  

(Op dit geslacht gewicht betaal je deze maand november 3.15€/kg )

 

(half) varken

Duivels Gebraad

gepekeld carrégebraad met een fijne kruidentoets

Duivels Gebraad

rundvleespakket

1 kg    Rosbief 1e keus 
1 kg    Rosbief 2e keus
1 kg    Biefstukken 1e keus
1 kg    Biefstukken 2e Keus
1 kg    Cote a l’os
1 kg    Entrecote
1 kg    Stoofvlees
1 kg    Soepvlees 
1 kg    Gemengd gehakt
1 kg    Américain

rundvleespakket